Give it to me Raw

Dzięki Michał, że założyłeś tę grupę, na razie nieliczną, ale myślę, że pojawi się więcej Dusz :)

Pozdrawiam Cię cieplutko .
Dominika(Harmony)

Share

Reply to This

Replies to This Discussion

jaka mila niespodzianka :)

Reply to This

Witaj Ola:) Tak myślałam, że jesteś Polką, Twoje imię:) Czy Ty czasami do mnie pisałaś kiedyś na email?

Miła niespodzianka, że jest NAS więcej:)

Reply to This

hej hej, chyba to nie bylam ja... nie przypominam sobie! :)
znam jeszcze jedna polke, ktora jest raw i mieszka w londynie, ale znam ja tylko z sieci - powinnam spotkac ja w koncu na zywo!
bardzo mnie cieszy, ze polacy tez lubia raw ('surowe jedzenie' brzmi troche niesmacznie... moze lepiej 'na surowo'? ;) ja teraz mieszkam w londynie, wiec jest mi o wiele latwiej, a jak ty dajesz sobie rade w polsce? gdzie mieszkasz? mama mi mowila, ze maja teraz super truskawki na dzialce... niestety mnie omina w tym roku :/

Reply to This

Byc może to nie Ty:) Ale ta osoba też miała na imię Ola:) Ja radzę sobie, tak truskawki są, dzisiaj zjadłam pół kg!:)i czereśnie ekologiczne, mam to szczęście, że mam dostęp do ekologicznych roślin, sama też uprawiam:) i ziółka na parapecie i trawka:)Dziko rosnące rośliny zbieram. Może nasz klima nie należy do tych tropikalnych, ale teraz, kiedy jest sezon możemy mnóstwo owoców i warzyw spożywac. Zimą jest trudniej, ale można wówczas suszone owoce- więcej orzechów, ziaren i kiełków.

Ja prowadzę sklepik internetowy , może niedługo będzie też trochę superfoods ale uważam, że nasze rodzime powinniśmy spożywac.
Ja może na jakichś czas do Anglii wyjadę, może się spotkamy, ale nie do Londynu, a do Liverpool'u , do miast mnie nie ciągnie lecz do Przyrody.
W Londynie jest więcej Vitarianów, mam nadzieję, że w Polsce też będzie więcej:)

Pozdrawiam ciepło.
D.

Reply to This

znaczy -raw food:)

Reply to This

Czesc ludzie! Jak milo ze jestescie :)
Urodzilam sie w Polsce, jestem w Kanadzie od 20 lat.

Reply to This

witam wszystkich:):)

Reply to This

Czesc wszyscy ! Ja tez jestem Polka, choc wiekszosc zycia mieszkalam za granica.

Reply to This

Witajcie Rodacy!

Jak cudnie, ze sie zaczelo po polsku!!
Normalnie nie moge usiedziec spokojnie!
Wisconsin - i know, I know.. ale ladnie tu i spokojnie!
Sciskam wszystkich!

Reply to This

Mam nadzieje ze raw sie przyjmie w Polsce... narazie ludzie maja klopot z mysla ze mozna wychowac dziecko bez miesa...

Reply to This

Witajcie nowo-przybyli POLACY!

Love&Peace

Reply to This

Super!
Na to czekalam! NIe sadzilam ze spotkam dwa w jednym: i moja kulture i moja druga nature!!
Witam wszystkich! Bardzo chcialabym sie poznac z Wami :))))))))))

Reply to This

RSS

Latest Activity

THAT IS STAGE ONE OF 80 10 10 BEGINNERS ONLY
1 minute ago
Hello everybody who commented on my post about 100% raw organic California Almonds. Some of you have been misled by bad information. A grower of California almonds has an exemption to sell UNTREATED, NON PASTEURIZED almonds at either Farmer's Mark...
2 minutes ago
3 minutes ago
Very impressive, but I thought she ate thirty bananas a day.
5 minutes ago
6 minutes ago
----------------------------------------- >> The story of stuff (A história das coisas) , 20min Esta animação é um pequeno documentário educativo sobre o ciclo de vida dos produtos que consumimos no dia a dia. Cria-se uma reflexão social e ecoló...
8 minutes ago
9 minutes ago
DON'T LEAVE ME THIS WAY
12 minutes ago
Vampirella added a discussion
THAT GIRL IS SO AMAZING I CANT STAND IT SHE MAKES ALL OF US LOOK BAD
13 minutes ago
MmMm, my inner fat kid needed to know. they met in WoW, lol. Ohh makes sense now. That is F'N cool as hell.
13 minutes ago
A place to connect with fellow friendly VICrawians and MELBrawians - and those visiting our fine state. Please feel free to post anything that might be of interest- from your favourite farmer's market booth to your premier green smoothie recipe!
19 minutes ago
muchos bonita
25 minutes ago
Thanks for sharing your methods of opening these delicious, nutritious wonders. :-) This was an abnormally large organic pomegranate, but organic it was.
25 minutes ago
Were you looking for recipes?
26 minutes ago
Charles left a comment for Carol
28 minutes ago
I am glad to see that people are excited about pomergranate as I am. I dont know what but I have been hammering them lately. it is the only food that I makes me feel better by the end of the day if I feel run down. here is my way to juice them. On...
30 minutes ago
The bride and groom pieces were modelled after their World of Warcraft characters btw, Kungfubob and Ruxandra, they met in WoW, lol.
31 minutes ago
Yeap! It even had edible sugar flowers around it ^_^ The only thing on the whole cake that wasn't edible was the support beams running inside it :)
33 minutes ago
Well we are not early man. Sitting on the computer typeing isn't natural. Not sure what being natural has to do with working out. Jumping rope at a moderate pace seems okay for someone out of shape or for a warm up. If you want it to be an effect...
35 minutes ago
Check out Dr. Bass' books for a much more concise understanding of his research and findings. I bought his books immediately after watching these videos, and have been reading through them since. :-) Great info, thanks for posting! http://www.drba...
46 minutes ago

Community by WLIR:

We Like It Raw: Bringing sexy back. Updated regularly.

Copyright 2009 | Disclaimer

© 2009   Created by Dhrumil

Badges  |  Report an Issue  |  Privacy  |  Terms of Service