Give it to me Raw

Dzięki Michał, że założyłeś tę grupę, na razie nieliczną, ale myślę, że pojawi się więcej Dusz :)

Pozdrawiam Cię cieplutko .
Dominika(Harmony)

Share

Reply to This

Replies to This Discussion

jaka mila niespodzianka :)

Reply to This

Witaj Ola:) Tak myślałam, że jesteś Polką, Twoje imię:) Czy Ty czasami do mnie pisałaś kiedyś na email?

Miła niespodzianka, że jest NAS więcej:)

Reply to This

hej hej, chyba to nie bylam ja... nie przypominam sobie! :)
znam jeszcze jedna polke, ktora jest raw i mieszka w londynie, ale znam ja tylko z sieci - powinnam spotkac ja w koncu na zywo!
bardzo mnie cieszy, ze polacy tez lubia raw ('surowe jedzenie' brzmi troche niesmacznie... moze lepiej 'na surowo'? ;) ja teraz mieszkam w londynie, wiec jest mi o wiele latwiej, a jak ty dajesz sobie rade w polsce? gdzie mieszkasz? mama mi mowila, ze maja teraz super truskawki na dzialce... niestety mnie omina w tym roku :/

Reply to This

Byc może to nie Ty:) Ale ta osoba też miała na imię Ola:) Ja radzę sobie, tak truskawki są, dzisiaj zjadłam pół kg!:)i czereśnie ekologiczne, mam to szczęście, że mam dostęp do ekologicznych roślin, sama też uprawiam:) i ziółka na parapecie i trawka:)Dziko rosnące rośliny zbieram. Może nasz klima nie należy do tych tropikalnych, ale teraz, kiedy jest sezon możemy mnóstwo owoców i warzyw spożywac. Zimą jest trudniej, ale można wówczas suszone owoce- więcej orzechów, ziaren i kiełków.

Ja prowadzę sklepik internetowy , może niedługo będzie też trochę superfoods ale uważam, że nasze rodzime powinniśmy spożywac.
Ja może na jakichś czas do Anglii wyjadę, może się spotkamy, ale nie do Londynu, a do Liverpool'u , do miast mnie nie ciągnie lecz do Przyrody.
W Londynie jest więcej Vitarianów, mam nadzieję, że w Polsce też będzie więcej:)

Pozdrawiam ciepło.
D.

Reply to This

znaczy -raw food:)

Reply to This

Czesc ludzie! Jak milo ze jestescie :)
Urodzilam sie w Polsce, jestem w Kanadzie od 20 lat.

Reply to This

witam wszystkich:):)

Reply to This

Czesc wszyscy ! Ja tez jestem Polka, choc wiekszosc zycia mieszkalam za granica.

Reply to This

Witajcie Rodacy!

Jak cudnie, ze sie zaczelo po polsku!!
Normalnie nie moge usiedziec spokojnie!
Wisconsin - i know, I know.. ale ladnie tu i spokojnie!
Sciskam wszystkich!

Reply to This

Mam nadzieje ze raw sie przyjmie w Polsce... narazie ludzie maja klopot z mysla ze mozna wychowac dziecko bez miesa...

Reply to This

Witajcie nowo-przybyli POLACY!

Love&Peace

Reply to This

Super!
Na to czekalam! NIe sadzilam ze spotkam dwa w jednym: i moja kulture i moja druga nature!!
Witam wszystkich! Bardzo chcialabym sie poznac z Wami :))))))))))

Reply to This

RSS

Latest Activity

32 seconds ago
37 seconds ago
We liked when they rearranged the letters on the school sign to say nasty things.
1 minute ago
I feel your pain. I did this a few times before finally giving up. :(
2 minutes ago
Oh yeah, we read that one, LOL! :)
2 minutes ago
Thats a cute pic!
2 minutes ago
I usually just eat it. Once in a blue moon I go by the HFS and get juice. I should probably buy a juicer.....
4 minutes ago
I love to hear sweet words like that!
4 minutes ago
You guys really look like soul mates! Beautiful pic!
6 minutes ago
raw satyr added 5 photos
11 minutes ago
Did you meet any hot chicks??
13 minutes ago
They'll have to come up with a great excuse like the aliens stole the money..
17 minutes ago
Makaranda...=) I believe in angels..=)
20 minutes ago
This is so great. I want to try it but I will have to get a microphone. Which is the best one to use? Do you have a link?
21 minutes ago
2 members updated their profile photos
24 minutes ago
So adorable.....and I love the shades! You are the best Leija!
25 minutes ago
28 minutes ago
This is sweet! Like you make life!
32 minutes ago
36 minutes ago
37 minutes ago

Community by WLIR:

We Like It Raw: Bringing sexy back. Updated regularly.

Copyright 2009 | Disclaimer

© 2009   Created by Dhrumil

Badges  |  Report an Issue  |  Privacy  |  Terms of Service